У середу, 10 липня, в Покровській територіальній громаді застосовуватимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Графіки вимкнень опублікувала Покровська міська військова адміністрація. 

До 10:00 відключать електрику у східній частині міста (Собачовка), частково в м. Родинське, у центрі міста, та південно-західній частині (район центрального кладовища).

З 09:00 до 13:00 заплановано відключення у районі Металіст, населеному пункті Динасового заводу, центральній частині міста (частково), 8-му мікрорайоні та селищі Щербака.

З 12:00 до 16:00 відключать західну та центральну частини міста (частково), м. Родинське (частково), мікрорайони «Сонячний» та «Шахтарський» (частково), селище Динасового заводу та 8-й мікрорайон (частково).

З 15:00 до 19:00 знову відключать східну частину міста (Собачовка), м. Родинське (частково), центральну частину міста (частково) та південно-західну частину (район центрального кладовища).

З 18:00 до 22:00 електрика буде відключена у районі Металіст, селище Динасового заводу, центральній частині міста (частково), 8-му мікрорайоні (частково) та с. Щербака.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, де в Україні не вимикатимуть світло з 9 по 24 липня протягом дня.