Днями гуманітарна місія «Проліска» знову надала допомогу мешканцям, чиї домогосподарства постраждали від руйнувань 26 серпня. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

52 постраждалим жителям було надано ковдри та набори гігієни. Крім того, їм видали 30 ліхтарів, 30 термокухлів, два набори посуду, чотири комплекти постільної білизни та чотири подушки.

П’ять набувачів допомоги отримали консультації з соціальних питань та інформацію про евакуацію, а ще п’ятьом було надано психологічну допомогу.

«У цей нелегкий час для України весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи її в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди», – подякувала керівниця ККСН Покровської МВА Марина Ухова.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що благодійний фонд «Янголи Спасіння» у рамках гуманітарної місії у співпраці з УВКБ ООН надали будівельні набори для жителів Покровська.