Під час атак окупантів на три райони Донеччини 11 цивільних зазнали поранень. Про це повідомляють в Донецькій обласній прокуратурі.

У відомстві додають, що в селі Комар внаслідок ракетного удару зруйновано житловий будинок, в якому зазнала осколкових поранень 74-річна мешканка.

"Ще одну жінку 50 років травмовано під час обстрілу, ймовірно, «ФАБ-500» у м. Селидове та 53-річного чоловіка - у смт Нью-Йорк м. Торецька", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ворог атакував з артилерії та «КАБ-250» Торецьк. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали троє жінок 39, 69 й 86 років та 47-річний містянин.

"Також зс рф скинули авіабомбу, попередньо, «УМПБ Д-30СН» по с. Мемрик. Поранення дістали жінки 59, 65 років та 38 й 51-річні чоловіки", - додають в прокуратурі.

Постраждалих доставили в медичні заклади. В результаті обстрілів населених пунктів пошкоджено приватні домогосподарства, багатоквартирні будинки й автотранспорт.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську усувають наслідки ракетного удару.