Сьогодні працівники Донецького обласного центру зайнятості провели для безробітних онлайн - зустріч з представниками Маріупольського ТЦК. Про це повідомляють в Донецькій ОВА.

Представники терцентру комплектування розповіли, які вакансії наразі затребувані у військових частинах, а також про відмінність несення служби за контрактом та мобілізацією.

Військові додають, що в ЗСУ наразі триває набір і за цивільними спеціальностями, такими як водії, слюсарі, газозварники, будівельники, медичні фахівці, юристи бухгалтери та інші.

Заробітна плата за цими вакансіями складає від 20 000 до 120 000  гривень на першому році служби. Грошове забезпечення залежить від спеціальності.

"Ще одна з переваг несення служби - соціальні пільги, гарантії та державні програми підтримки військовослужбовців, а також можливість кар’єрного росту або навчання у військових навчальних закладах" , - йдеться в повідомленні. 

До дистанційної зустрічі з ТЦК приєдналися  понад 100 безробітних, які мають відповідний до замовлення військового підрозділу фах.