Вночі, 30 липня, село Миколаївка зазнало чергового обстрілу з РСЗВ "Смерч".  Про це повідомляють у Новогродівській міській військовій адміністрації.

Зазначається, що внаслідок ворожої атаки пошкоджено інфраструктурний об’єкт та житло мирних мешканців. Обійшлося без жертв та постраждалих.


 "Ситуація залишається напруженою. Рекомендуємо мешканцям громади евакуюватися в безпечніші регіони. Для отримання детальної інформації що до евакуації звертайтесь за номером телефону 050-187-94-75", - додають у Новогродівській МВА.

Нагадаємо, що у серпні мешканці Донецької області зможуть евакуюватися до Рівненської області.

Для того, щоб безкоштовно виїхати до безпечного регіону, необхідно залишити заявку за номером телефону: (098) 890-33-18 або (066) 285-62-90. Й дістатися до місця збору у вашому населеному пункті, звідки буде безкоштовний підвіз до евакуаційного поїзда.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що ворожі війська обстріляли Новогродівку з РСЗВ «Смерч». В результаті обстрілу було пошкоджено інфраструктуру державного підприємства та приміщення приватного підприємця. Одна людина отримала поранення.