Протягом минулої доби, 25 червня, ворог здійснив 2414 обстрілів Донеччини. Влучання зафіксовані в 11 населених пунктах: містах Курахове, Торецьк, селищах Велика Новосілка, Желанне, Нью-Йорк, Північне, Ямпіль, селах Золота Нива, Новожеланне, Михайлівка, Предтечине. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

41 цивільний об'єкт постраждав унаслідок обстрілів — у списку 24 житлових будинки, одна адміністративна будівля, освітні установи, магазин, котельня, та транспортні засоби. 

З артилерії російські війська атакували Золоту Ниву, внаслідок чого загинула одна цивільна особа та була пошкоджена приватна оселя. 

У Торецьку відбулося сім обстрілів, п'ять з яких були авіаударами з бомб «КАБ-500» і «КАБ-250», поранено шістьох цивільних, пошкоджено чотири багатоквартирні будинки, освітні заклади, адмінбудівлю, магазин та автобус. 

У Кураховому, куди росіяни скинули керовану авіабомбу, поранено двох осіб та пошкоджено чотири багатоквартирні будинки та два автомобілі. 

Артилерійські обстріли в Північному та Нью-Йорку спричинили поранення ще двом мешканцям і пошкодження їхніх домівок. 

У Михайлівці ракета «УМПБ Д-30СН» вразила два приватні будинки та одну господарську споруду. Ямпіль зазнав атак, під час яких було зруйновано п'ять приватних осель та шість господарчих споруд. 

Окрім того, сьогодні близько 01:00 ворог обстріляв село Комар, де одна цивільна особа отримала поранення. 

О 4:10 ранку російські війська атакували Селидове бомбою «ФАБ-500», внаслідок чого постраждали адміністративна будівля, шість багатоквартирних і 37 приватних будинків. 

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни. 

За сприяння поліції також було евакуйовано ще 249 осіб, з них 29 дітей. Загалом з початку обов’язкової евакуації було вивезено 171 339 осіб, серед яких 20 394 дітей і 7 092 людей з інвалідністю.