Протягом минулої доби, 27 травня, поліція зафіксувала 2358 ворожих ударів по території Донеччини. Загарбники бомбили житловий сектор з усіх видів зброї – від авіації до дронів. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Під вогнем російських військ опинилися дев'ять населених пунктів: Костянтинівка, Курахове, Лиман, Часів Яр, Верхньокам'янське, Калинівка, Молочарка, Новоселидівка та Тарасівка.

Було пошкоджено 30 цивільних об'єктів, включаючи 17 житлових будинків, освітні заклади, адміністративні будівлі, підприємства, автотранспорт та критичну інфраструктуру.

Лиман зазнав шість ударів, включаючи чотири авіабомби та обстріл з РСЗВ «Смерч». Двоє мирних жителів були поранені, пошкоджено чотири багатоквартирних будинки, заклади освіти, адміністративну будівлю та критичну інфраструктуру.

У Калинівці російський FPV-дрон вдарив по приватному будинку, внаслідок чого загинула цивільна особа. У Верхньокам'янському дронова атака поранила одного мешканця.

Дві авіабомби УПМБ Д-30СМ вразили Костянтинівку, пошкодивши три багатоквартирних і три приватних будинки, підприємство, адміністративну будівлю та цивільне авто.

У Тарасівці авіабомба КАБ-250 пошкодила п'ять приватних осель.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як Метінвест допоможе відбудувати мікрорайон у Бахмуті