У прифронтову Покровську за останні місяці попит і пропозиції на оренду житла зростають. Про це  Рokrovsk24.news розповіли місцеві рієлтори.

Світлана Стрільчук - директорка агенції нерухомості. Каже: наразі у Покровську багато будинків і квартир з різними умовами.  Проте, у попиті найбільше оренда. Винаймають в основному квартири.

Вартість залежить від умов проживання. Зокрема, на ціну впливає стан ремонту, поверх, місце розташування житла, скільки у ньому кімнат.

А ще, чи є свердловина в багатоповерхівці. Бо в такому випадку, вода в оселі буде цілодобово, а це значно впливає на ціноутворення.

Нагадаємо, централізоване водопостачання в Покровську лише за графіком і не кожного дня.  

В основному квартири  винаймають переселенці. За останні місяці вартість орендної плати майже не змінилась.

Рієлторка Катерина Пхайко розповідає, що одно-двокімнатну квартиру з комфортними умовами можна орендувати від 6 до 10 тис гривень на місяць.

Винайняти чотирьохкімнатний будинок зі зручностями вартує від 10 до 20 тисяч гривень.

Знайти дешевше житло можна, проте умови для проживання там будуть набагато гірші. Хоча і для таких винаймачів також є пропозиції. Однак попит на них невеликий.

Здебільшого, люди шукають квартири і будинки у гарному стані та з усілякими зручностями. Наприклад, важливо, щоб в оселі була пральна машина, меблі та холодильник.  

За словами експертів, попит на купівлю житла невеликий, продаються наразі тільки швидкі пропозиції з зовсім неринковою ціною.

Також попитом користується оренда офісної комерційної нерухомості.