Катерина Титова — талановита ювелірка з Донецька, яка у 2014 році була змушена переїхати та відновила свій бізнес на Київщині. Вона працює в Гостомелі, де створює унікальні авторські прикраси, натхненні українськими реаліями та подіями. Її роботи відображають творчий підхід та відданість справі. Детальніше розповіли у статті Східного Варіанта. 

Катерина Титова з дитинства мріяла стати ювеліркою. У 2010 році, після завершення навчання в університеті, Катерина започаткувала власне виробництво авторських прикрас у Донецьку, які швидко здобули популярність.

Однак у 2014 році, через війну на Донбасі, Катерина з сім'єю вимушено переїхала до Київської області. Попри складні обставини, вона швидко відновила виробництво прикрас у новому помешканні в Бучі.

Майстриня черпає натхнення з сучасних подій та мемів воєнного часу. Однією з її видатних робіт є сережки «Саша і Володя в Гаазі» з портретами путіна та лукашенка, що увійшли до фондів Національної скарбниці України, а виручені кошти були передані на потреби ЗСУ.

Катерина також створює кулони з символами міст, мотивуючими написами та інші унікальні вироби, що відображають дух опору та сподівання. У 2019 році сім'я придбала будинок у Гостомелі, де вона має свою мріяну майстерню та продовжує створювати ексклюзивні прикраси, надихаючи українців своєю майстерністю і творчістю.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про переселенців зі Слов'янська, які відкрили кафе у Чернівцях