З настанням весни в Покровську стартували роботи з весняного прибирання та благоустрою, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді. Сьогодні розпочалася побілка бордюрів у центральних районах міста, зокрема вздовж проспекту Мира та бульвару Андрющенко. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації. 

Для проведення робіт у Покровську залучено 14 співробітників дільниці «Чисте місто» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Вони активно працюють на міських вулицях, надаючи гарний вигляд прилеглим до доріг територіям. За один робочий день команда використала 100 кг вапна.

Головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Юрій Кій підкреслив, що покращення зовнішнього вигляду міста Покровськ сприятиме створенню комфортніших умов для життя мешканців та прийому гостей міста.

«Розпочатий процес побілки бордюрів у центрі міста є важливим кроком у напрямку поліпшення зовнішнього вигляду нашого міста. Роботи наразі тривають. Після завершення робіт на цих вулицях, ми будемо переходити далі. Завдяки цьому вулиці стають ще більш охайними, що, без сумнівів, позитивно позначиться на загальному вигляді всієї Покровської громади», — розповів Юрій Кій.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у парку «Ювілейний» розпочали стрижку газонів та висадку квітів