У Покровській міській військовій адміністрації відбулося засідання робочої групи, спрямованої на розв'язання питань, пов'язаних з оплатою праці, дотриманням законодавства про працю, а також забезпеченням бюджетних надходжень і платежів. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

На засіданні було запрошено представників 7 підприємств, які мають заборгованість, та 4 фізичних осіб-підприємців. Основною темою обговорення стало питання сплати єдиного соціального внеску та необхідності погашення заборгованості за заробітною платою, податками та зборами.

За підсумками роботи комісії за липень 2024 року були здійснені наступні виплати із заборгованості:

- КП «Вода Донбасу» сплачено заборгованість по заробітній платі у розмірі 14 878 тис. грн;

- ДП «ВК «Краснолиманська» було сплачено заборгованість по заробітній платі та податкам у розмірі 35 434,2 тис. грн.

Крім того, було сплачено заборгованість по заробітній платі та податкам підприємствами Покровської міської територіальної громади у розмірі – 5229,9 тис. грн;

- ФОПами сплачена заборгованість по ЄСВ у розмірі 83 тис.грн.

Згідно з рішеннями робочої групи Покровської МВА, ухваленими під час наради, були розроблені заходи для покращення фінансового стану підприємств. Одним із ключових рішень стало погашення заборгованості зі заробітної плати, зокрема через залучення кредитних коштів для централізованої закупівлі вугільної продукції у державних вугледобувних підприємств.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській громаді складатимуть списки сімей з неповнолітніми дітьми