Покровські лікарі продовжують працювати за всіма звичними для жителів громади програмами, навіть після релокації. Детальніше про діяльність евакуйованих медичних закладів з Покровська розповіли у сюжеті телеканалу «Орбіта».

У Дніпрі відкрито медичний хаб, який вже відвідують як покровчани, так і переселенці з Херсона. Декілька дніпрян також уклали декларації з сімейними лікарями з Покровська. 

Покровська КЛІЛ релокована до Кривого Рогу і готується до повноцінного відновлення роботи. 

«Наразі ми проводимо ремонтні роботи у Покровській КЛІЛ, яка релокувалась до Кривого Рогу. До відновлення стін у приміщенні, яке нам надали, доєднались й лікарі. За це їм велика подяка та пошана. Думаю, що до кінця жовтня ми вже відкриймось та будемо працювати повним ходом. Навіть криворіжці кажуть, що хочуть потрапити на обстеження до наших лікарів», – зазначила заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова.

Стоматологічна поліклініка, яка багато років функціонувала в Покровську, також буде відкриватися на Дніпропетровщині. За офіційними даними саме в цьому обласному центрі мешкає близько 14 тисяч переселенців з Покровська. Відкриття релокованої медичної установи – це не тільки про можливість відвідування свого лікаря, а й про збереження всіх міських програм для покровчан. 

«Прийнято таке рішення, що лікарі будуть встановлювати свої стоматологічні стійки у Дніпрі та Павлограді, щоб охопити якомога більше наших людей. Програми, за якими ми працювали та до яких звикли покровчани також будуть працювати на територіях до яких вони релокувались», – пояснила Маргарита Ідрісова. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">Раніше Pokrovsk24.news розповідав,за яким графіком працює офіс Покровського ЦНАПу у Дніпрі