Працівники Мирноградського комунального підприємства «БОКГ» обпилюють аварійні дерева. Про це повідомили кореспонденти ТК «Орбіта».

Вздовж кожної автомобільної дороги ростуть старі тополі, гілки яких можуть бути небезпечними не тільки під час сильного вітру чи опадів. 

«С початку квітня почали видалення аварійних сухостійних дерев. На сьогодні вже видалили близько 80 дерев», – каже директор КП "БОКГ" Роман Грязон.

Взимку дерева обпилювались. У Мирнограді їх привели до ладу близько 300. Працюють із заявками мешканців стосовно спилювання та обпилювання. Й щоб комунальники приїхали за конкретною адресою, мирноградцям треба залишати свою заявку у Центрі надання адміністративних послуг. Проте, приватного сектору це не стосується.

«З'являється розпорядження від начальника міської військової адміністрації, спускається на наше підприємство й ми виконуємо усі роботи», – додає Роман Грязон.

Такими роботами в Мирнограді займаються дільниця обпилювання дерев Мирноградського багатогалузевого об'єднання комунального господарства. Працювати її співробітники можуть і з високими деревами, за допомогою вежі. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську ремонтують зливову каналізацію