Мілітарна ініціатива «Сталевий фронт», заснована бізнесменом Рінатом Ахметовим, продовжує активно допомагати фронту, забезпечуючи українських військових дронами. Нещодавно загальна кількість БпЛА, переданих Силам оборони, сягнула 6 тисяч одиниць. 

Дрони мають різноманітні модифікації залежно від потреб військових. Окрім широковідомих моделей «Мавік», «Сталевий фронт» також забезпечив військових гексакоптерами Magura. Завдяки шести гвинтам, ці дрони здатні долати більші відстані, ефективно протистояти засобам радіоелектронної боротьби ворога та з легкістю атакувати важку броньовану техніку окупантів.

Також нещодавно військовослужбовцям передали 5 комплексів БПЛА Валькірія, кожен з яких складається з двох літаків, та 5 квадрокоптерів Mavic 3Т з тепловізором - такі дрони необхідні передусім для нічних та далеких розвідок.

Ще одна важлива модель - безпілотник «Ельф», дрон з надійною навігацією, який здатний пролетіти понад 100 км. Такий «Сталевий фронт» передав бійцям на передовій, де особливо важливо діяти надзвичайно швидко та ефективно.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що шахтарі ДТЕК забезпечили українських військових вугіллям для обігріву