Протягом минулої доби, 3 травня, ворог здійснив 2127 артилерійських ударів. Під обстрілами опинились 13 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Лиман, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селище Іллінка, села Богоявленка, Галицинівка, Калинове, Нетайлове, Прогрес, Рідкодуб. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Пошкоджено 78 цивільних об’єктів, включаючи 57 житлових будинків, адміністративні будівлі, гаражі, автотранспорт, газопровід, ЛЕП.

У Кураховому внаслідок ударів з РСЗВ «Ураган» загинули двоє людей, ще двоє поранені. Зазнали руйнувань три багатоквартирних та один приватний будинки, адмінбудівля.

У Часовому Яру через удар дроном загинув один мирний житель, двоє отримали поранення.

У Торецьку російські війська обстріляли з систем «Град», внаслідок чого поранена одна цивільна особа; пошкоджено багатоквартирний та 15 приватних будинків, адміністративну будівлю.

Внаслідок артилерійських обстрілів поранено жителів Сіверська та Нетайлового.

Чотири авіабомби «КАБ-500» були скинуті на Лиман – пошкоджено багатоквартирний та 11 приватних будинків, господарську споруду, 5 гаражів, 7 автомобілів.

У Рідкодубі армія РФ використала чотири керовані бомби «УМПБ Д-30СМ», що зруйнувало три приватні оселі.

Крім того, зафіксовано загибель цивільної особи у селі Дружба 2 травня. Ворог влучив у людину, яка перевозила хліб на велосипеді.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що з Покровська відправився евакуаційний потяг на Волинь