3 березня відбувся черговий обстріл Покровська з боку рф. У результаті ворожого удару був пошкоджений залізобетонний самопливний каналізаційний колектор,  який приймає стоки одразу з трьох густонаселених житлових районів міста. Про це розповідають Покровській МВА.

Оперативно до роботи були залучені всі аварійні бригади КП «Покровськводоканал». Вже протягом шести діб триває усунення аварійної ситуації. 

За цей час вакуум-бочкою було відкачано 1125 м3 стоків, також додатково працюють дві мотопомпи та цілодобово працюють електронасоси. Спецтехнікою проведена розкопка 30 метрів котловану для обстеженняобсягу скритого пошкодження колектору. 

Після запуску каналізаційного колектору у роботу приймальні колодязі будуть підняті на рівень рельєфу. Також повідомляється, що сьогодні будуть виконуватися зварювальні роботи в котловані, довжина прокладання трубопроводу 30 метрів та буде проведена зворотна засипка. 

Наразі роботи тривають. Комунальники роблять все можливе, аби якомога швидше завершити усунення аварійної ситуації. Вкотре фахівці КП "Покровськводоканал" звертаються до мешканців мікрорайонів з проханням не перевантажувати каналізаційну мережу.