Як повідомляв Рokrovsk24.news, 8 квітня Селидове зазнало обстрілу. Ворог поцілив в багатоповерхівку. Наразі кількість поранених жителів збільшилась до 5.

Як зазначили в Донецькій обласній прокуратурі, серед потерпілих - 16-річна дівчинка. Тип зброї, якою противник атакував населений пункт, встановлюється.

В міській військовій адміністрації інформують, що поранені знаходяться в лікарні. Їх стан середньої важкості.

В Державній службі надзвичайних ситуацій наголошують, що влучання прийшлося у 9-поверховий житловий будинок. Внаслідок чого сталося руйнування перекриттів,  виникла пожежа в квартирі на 5 поверсі.

"Рятувальники з 4-го та 8-го поверхів будинку врятували 4 мешканців, в тому числі 1 дитину, які через небезпечні фактори пожежі не могли самостійно покинути приміщення," - йдеться в повідомленні.

Вогнеборці ліквідували пожежу в зруйнованій квартирі на п'ятому поверсі будинку на загальній площі 56 квадратних метрів.

"

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що 6 квітня в Покровському районі загинули 5 мирних жителів, ще двоє отримали поранення.  

Курахівка теж опинились під артилерійським вогнем. Внаслідок чого в селищі загинули цивільні, серед них - неповнолітня дівчинка з мамою.