В Новогродівській територіальній громаді з 22 квітня не працюють Єдині та Державні реєстри. Про це повідомляють в міській військовій адміністрації.

"Тому прийом документів для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців призупинено", - йдеться в повідомленні.

В МВА зазначають, що жителі громади відтепер можуть звернутися за допомогою до інших Центрів надання адміністративних послуг, які працюють на території України.

У разі виникнення проблем чи запитань, мешканці можуть звернутися до фахівців відділу.  Отримати консультацію щодо переліку необхідних документів, порядку та способу їх подання, платністю тощо можна у ЦНАП міста Новогродівка або за телефоном:

(099) 278-18-05. 

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як можна оформити пенсію онлайн. Для подання заяви можна скористатися вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України. 

Доступ до подачі заяви здійснюється через особистий кабінет, де потрібно авторизуватися за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або через систему «Дія».