В Новогродівці внаслідок влучання авіабомби в приватний житловий будинок загинули двоє людей. Про це повідомляють в ДСНС. 

З-під завалів рятувальники вилучили тіла загиблих. Особовим складом було розібрано 15 тонн будівельних конструкцій.


Протягом дня в місті усували наслідки ворожої атаки. Як зазначили в МВА, до відновлювальних робіт долучились рятівники, комунальники та працівники Селидівського РЕСПостраждалим мешканцям надається необхідна допомога будівельними матеріалами з резерву громади та благодійних організацій.

Також в адміністрації повідомляють, що сьогодні жителі Новогродівської громади в черговий раз отримали безплатні паляниці від благодійників.  Хлібомом містян забезпечили волонтери БФ "Янголи спасіння" в рамках проєкту від Всесвітньої продовольчої програми ООН (WFP).

Паляниці розподілили серед пільгових категорій мешканців Новогродівки.  Зокрема, хлібом забезпечили  підопічних терцентру та пацієнтів міської лікарні, жителів селища Рубіжне, а також усіх старостинських округів Новогродівської ТГ.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Новогродівці Покровського району є загиблі внаслідок авіаудару. Пошкоджено щонайменше 20 будинків. Більшість з них зазнали значних руйнувань.