Сьогодні у віддалених куточках Покровської громади для жителів організували роботу пересувного відділення "Ощадбанку". Його послугами змоги скористатись мешканці Піщанського старостинського округа.

У людей з'явилась можливість вдома, не виїжджаючи далеко до міста,  отримати соціальні виплати, зняти готівку, замінити картки або ж сплатити комунальні послуги.

«Мобільне відділення відкриває нові можливості для мешканців, дозволяючи їм зручно та ефективно користуватися банківськими послугами без необхідності подорожувати до міста. Це дуже зручно, особливо для людей похилого віку та маломобільних осіб», — зазначила начальниця відділу управління Піщанського старостинського округу Олена Бражко.

За словами фахівців, пересувне відділення нічим не відрізняється від стаціонарного банку, тут є всі засоби зв'язку для роботи з клієнтами.

Як повідомили в Покровській МВА, щоб скористатись послугами такого відділення, необхідно звернутись до керівника населеного пункту та залишити заявку. На їх основі будуть розроблені маршрути й кожен отримає необхідну послугу.

 Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що Ощадбанк подовжив дію прострочених карток.