Протягом доби в регіоні ворог обстріляв 14 населених пунктів. Про це повідомили сьогодні в Донецькій обласній військовій адміністрації.

Під ворожим вогнем опинився і Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Єлизаветівці.

Двоє мешканців Українська отримали поранення внаслідок обстрілу міста. Постраждалі чоловік та жінка знаходяться в лікарні. Тут пошкоджені 29 багатоповерхових будинків.


Окупанти вдарили і по Гірнику Курахівської громади. Обійшлось без постраждалих, однак є руйнування. Зокрема, внаслідок обстрілу  пошкоджено 23 приватні будинки і адмінбудівлю. А ось у Гострому руйнувань зазнали 2 будинки.

В поліції повідомляють про одну загиблу людину на Донеччині. З РСЗВ «Смерч» окупанти накрили Райгородок – вбили мирного жителя, пошкодили 13 приватних осель.

За даними Генштабу ЗСУ, на Авдіївському напрямку, Сили оборони України відбили 14 атак в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка та Невельське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

 Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Новогродівці внаслідок ракетного удару загинула жінка. Ще одна людина зазнала поранень.