У Покровську в Центрі надання адміністративних послуг військовозобов'язані можуть оновити свої дані. Про це повідомляє ТК "Капрі".

За словами фахівців, з 18 травня були певні труднощі в роботі, наразі процес налагоджується.


"Дуже довго чекали смс на підтвердження номеру телефону або електронної пошти. Зараз все вже виправлено, ми працюємо в звичному режимі, тому чекаємо наших відвідувачів",- зазначила начальниця ЦНАП міста Покровськ Алевтина Жук.

Адміністратори приймають бажаючих у будні дні з 08:00 до 17:00, в суботу з 08:00 до 12:00. Працюють без перерви. Проте, наразі бажаючих оновити свої дані у Покровську мало, черг або ажіотажу немає. 


У Новогродівці Покровського району місцевий ЦНАП теж готовий прийняти військовозобов'язаних. Про це повідомили в міській військовій адміністрації. Тут можуть оновити дані:

• Чоловіки призовного віку;

• Військовозобов'язані жінки;

• Заброньовані особи;

• Люди з відстрочкою від мобілізації.


Як повідомляв Рokrovsk24.news, для того, щоб оновити дані у ЦНАПі, військовозобов'язані мають прийти з такими документами:

· паспортом громадянина України;

· реєстраційним номером облікової картки платника податків;

· мобільним телефоном.

Адміністратору треба вказати свій номер телефону, фактичне місце проживання, а також адресу електронної пошти 

Крім того, уточнити дані можна самостійно, з'явившись в ТЦК. Також вже запрацював електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста у застосунку "Резерв +" (за наявності).

Деталі - у відео ТК "Капрі".