У місті продовжуються весняні заходи з прибирання територій. В Покровській МВА зазначили, що роботи розпочалися у березні, коли стабілізувалася погода. Вони проводяться щорічно для підтримання порядку та чистоти на території громади. до цієї ініціативи залучено понад 60 двірників дільниці «Чисте місто».

Початково роботи полягали у видаленні залишків протиожеледних матеріалів та сміття, що накопичилося протягом зими. Потім комунальники перейшли до озеленення зон: стрижуть гілля, обрізають чагарники, видаляють сухе листя і створюють живі огорожі.

Працівники комунальних служб вже отримали позитивний відгук від мешканців, які висловлюють вдячність за зусилля комунальників у покращенні міського середовища та турботливе ставлення до рідного міста. Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначається в Україні 17 березня,  керівництво Покровської МВА привітало та відзначило працівників комунальних підприємств міста.За проявлену самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі, проявлену громадянську активність та свідомість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг» було нагороджено працівників КП «Покровськводоканал», КП «Покровськтепломережа», КП «Багатогалузеве комунальне підприємство».«Ви справжні герої комунального фронту – саме так можна схарактеризувати роботу міських служб. Незважаючи ні на що, ви на посту – прибираєте, чистите, вивозите сміття – надаєте весь спектр необхідних послуг. Служби працюють у безперервному режимі, утримуючи всі системи життєдіяльності міста. Дякуємо за ваші старання. Бажаємо миру, сил та Разом до перемоги!», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення також отримали почесні грамоти за наполегливу та самовіддану працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток Покровської громади.

Для працівників ЖКВ лунали музичні привітання від творчих колективів громади.

Також, Pokrovsk24.news  повідомляв, що в Покровському районі ремонтують пошкоджені будинки внаслідок обстрілів.

Комунальники приступили до тимчасового перекриття найбільш пошкодженого будинку в мікрорайоні «Південний» . Через ворожий обстріл 3 березня тут пошкоджено 20 багатоповерхівок. Зокрема, ударною хвилею було потрощено вікна та дах житлових будинків.

Комунальні служби міста одні з перших прибули на місце надзвичайної події й, попри складні погодні умови, продовжують працювати над ліквідацією наслідків.

Так, сьогодні, фахівці приступили до виконання робіт із тимчасового покриття ізолятивним матеріалом покрівлі одного з багатоквартирних будинків.

Як зазначає начальник житлово-комунального відділу Данил Проскуренко, за цією адресою внаслідок ворожої атаки було пошкоджено 1,5 тис. кв.м шиферного покриття. У результаті виконаного обстеження цієї покрівлі, було визначено потребу у виконанні капітального ремонту. Але для цього необхідно розробити проєктно-кошторисну документацію.

, Ще Pokrovsk24.news" повідомляв, що у Покровську ускладнюється ремонт колектора, зруйнованого ракетами.