Піротехніки знищили авіабомбу ФАБ-500, яку авіація окупанта скинула на житловий сектор м. Костянтинівка.Про це інофрмуюють в ДСНС. 

Снаряд влучив у приватний житловий будинок та не розірвався. Піротехніки ДСНС вилучили небезпечний боєприпас та знищили його на спеціальному підривному майданчику.

Рятувальники додають: важко уявити якого б лиха накоїла авіаційна бомба, якби вона вибухнула посеред житлової забудови.

За словами надзвичайників, цього разу мешканцям міста пощастило, але й надалі сподіватися на диво не варто, краще евакуюватися.

Також фахівці ДСНС закликають в жодному разі не чіпати підозрілі предмети та повідомляти про них до Служби порятунку "101".

Також, напередодні Інспекторським складом Краматорського районного управління було проведено роз’яснювальну роботу серед співробітників КП «Об'єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради» на тему мінної безпеки.

За допомогою мобільного класу співробітники підприємства мали можливість побачити макети вибухонебезпечних предметів в реальному розмірі, отримати корисні поради від фахівців ДСНС щодо правил безпечної поведінки у разі виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.