Екіпаж поліції "Білий янгол" врятував у Красногорівці 72-річного чоловіка, який отримав поранення під час обстрілу. Про це повідомляють в поліції Донеччини.

Ворожий снаряд влетів в будинок пенсіонера. Він дивом вижив. Каже, що за мить до вибуху вийшов з кімнати, куди і було влучання. Чоловік отримав множинні рани голови, живота, ніг.

На порятунок одразу примчали «Білі янголи» - начальник поліції Курахового Артем Щусь і криміналіст-парамедик Василь Піпа.

Поліцейські надали постраждалому першу медичну допомогу – зупинили кровотечу, наклали шину, обробили рани. Наразі житель Красногорівки знаходиться в лікарні.

Протягом доби в Донецькій області поліція зафіксувала 1536 ворожих влучань,  з них 18 – по житловим кварталам. Пошкоджено 36 цивільних об’єктів – 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини.

Жителів Донецької області закликають евакуюватися.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що внаслідок авіаудару в селі Максимівка Вугледарської громади загинули люди, є поранені. 

Під завалами рятувальники знайшли тіла двох чоловіків 1964 і 1975 років народження. Важкі поранення отримала літня жінка, її транспортували до лікарні.