У дитячих садках часто бувають довгі черги, і батьки намагаються записати своїх дітей якнайшвидше. Зараз це можна зробити онлайн. Портал Дія надає інструкції, як зареєструватися в електронну чергу до дитячого садка.

Через обмежену кількість місць у дошкільних навчальних закладах важливо заздалегідь зареєструватися в чергу до бажаного дитсадка. Оптимально вставати в електронну чергу одразу після народження дитини, особливо якщо ви не плануєте переїзди.

Запис до електронної черги можна здійснити через офіційний сайт вашого міста або через спеціалізований портал Електронної реєстрації до закладів дошкільної освіти.

Алгоритм запису до закладу дошкільної освіти:

- оберіть бажаний дитячий садок;

- зареєструйтеся на сайті та подайте заявку. Під час реєстрації потрібно вказати: ім'я та прізвище дитини, дату народження, серію та номер свідоцтва про народження, контактний телефон одного з батьків, бажаний дитячий садок;

- у разі успішної реєстрації заявки - ви станете в чергу, а просування в ній можна буде відстежувати.

Коли в обраному дошкільному закладі з’явиться вільне місце, вам потрібно буде подати необхідні документи для зарахування дитини у встановлений місцевою владою термін. Якщо цього не зробити вчасно, ваше місце в черзі буде автоматично анульовано.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що