Донеччина потерпає від ворожих наступів кожного дня. 14 серпня з Покровська вирушив черговий евакуаційний потяг до більш безпечних регіонів країни, в якому знаходилось 175 мешканців Донеччини, серед яких 41 дитина та 19 осіб з інвалідністю. Про це повідомила знімальна команда телебачення "КАПРІ".

Більшість евакуйованих – жителі Покровського району. Люди кажуть, що наважились на евакуацію через постійні звуки вибухів та безпекову ситуацію навколо.

"Ми з Мирнограда, виїжджаємо з тяжко хворою мамою. Люди виїжджають, бо бояться обстрілів. Якщо закриються лікарні в нас не буде ліків, тому треба виїжджати", – поділилась Наталія Миколаївна.

Пані Любов також мешканка Мирнограда. За її словами, покидати рідний дім зовсім не хочеться, проте, життя важливіше.

"Дуже напружена обстановка. Вимикають світло, вчора – на 12 годин. З водою також проблеми. Кожного дня чутно вибухи", – каже пані Любов.

Ситуація на Покровському напрямку змінюється щохвилини. Люди масово їдуть, проте з великою надією на найскоріше повернення до дому.

"Не знаю в кого як, але всі ночі безсонні. З 12 години ночі чекаєш обстрілів й це дуже важко морально. Й на серце впливає – на ранок вже не відчуваєш себе людиною. Тому треба дати собі відпочинок, а як далі буде – подивимось. Сподіваємось на краще", – розповідає мешканка Покровська Наталія Петрівна.

Наступні рейси до Рівненщини заплановані на 17, 22 та 30 серпня. Записатися на нього можна за номером 0-800-500-121.

Детальніше – в сюжеті телебачення "КАПРІ".


Раніше Pokrovsk24.news розповідав, що влада збільшила кількість евакуаційних поїздів з Покровська