Покровськ виїжджає. Всюди по місту інформація про евакуацію. Люди, що залишаються в ньому, кажуть про відсутність сил для прийняття рішення про виїзд. Страху додають періодичні обстріли. Напередодні в одному з районів Покровська будинки здригнулись від чергового «прильоту». 

«Вчора вчергове відбувся підступний обстріл нашого міста. Перша атака бомбою ФАБ-500. Це велика та руйнівна сила. Прилетіло в промислове підприємство, але, на щастя, там нікого не було, тільки зруйновані цехи. Тому ще раз закликаю наших мешканців – не зволікайте та евакуюйтесь. На цьому тижні, можливо, посилиться комендантська година у місті Покровськ, Родинське, а також в тих населених пунктах, де відбувається примусова евакуація дітей», – повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк. 

Начальник Покровської міської військової адміністрації підкреслив, що, незважаючи на обмежені часові рамки, всі охочі евакуюватися зможуть це зробити без перешкод. Він також зазначив, що місто продовжить надавати всебічну допомогу тим, хто вирішить евакуюватися.

Покровськ є наступною ціллю ворога, тож всім мешканцям міста слід виїжджати, поки на це є час.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Новоекономічному обстріляли старовинний храм Різдва Богородиці