Бійці Сил оборони продовжують обороняти Донеччину від окупантів. За словами бійця 24-ї бригади Станіслава Бунятова (Османа), вчора противник намагався вразити командні пункти наших військ у західній частині Торецька, використовуючи близько 20 керованих авіабомб (КАБів). Активність боїв трохи знизилася, але це, ймовірно, пов'язано не з подіями на території противника, а з можливим накопиченням резервів.

"Частину позицій в Нью-Йорку відбили, але про повний контроль на даний момент мови немає. Ворог посилено переоблаштовує під свою оборону наші старі позиції та бліндажі, що були захоплені на початку активних бойових зіткнень", – зазначив боєць.

Також військовий додав, що на Покровському напрямку в деяких місцях вдалося тимчасово стримати ворога, проте його активність не зменшується. Противник малими групами підтягує резерви для штурмів і щодня з 4 ранку до 21 вечора атакує наші позиції ешелоновано. Боєць сподівається, що дії на їхній території дадуть нам змогу перегрупуватися та поступово відновити контроль над позиціями.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про наслідки ворожих обстрілів Донеччини за минулу добу