У Покровську сталося задимлення трансформатору. Через це мікрорайони «Сонячний» та частково «Шахтарський» без світла. Про це повідомили в міській військовій адміністрації.

Наразі бригада енергетиків працює над усуненням аварійної ситуації. Час закінчення робіт та відновлення електропостачання невідомий.

Проте, сьогодні на Донеччині НЕК "Укренерго" скасував ліміти споживання електроенергії. Відповідно, графіки стабілізаційних відключень не будуть застосовуватись.

Однак, ситуація в енергосистемі надзвичайно складна. Тому енергетики закликають ощадливо використовувати електроенергію.

 

Актуальну інформацію про відключення дізнавайтесь в чат-боті ДТЕК Донецькі електромережі Viber та Telegram, на сторінці Facebook, на сайті енергокомпанії.

В "Укренерго" нагадують, що головна причина можливих відключень – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Внаслідок п’яти масованих ракетних атак із березня по травень – великі теплові та гідроелектростанції не можуть виробляти стільки ж електроенергії.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв про графік наступного циклу централізованої подачі води в Покровській ТГ.