Для забезпечення безпеки жителів Покровської територіальної громади, які залучені до робіт з ліквідації наслідків обстрілів та працюють на критично важливих об'єктах, Авдіївська МВА передала громаді 55 бронежилетів. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш зазначив, що один із бронежилетів раніше врятував життя комунальному працівнику. Він висловив надію, що передані засоби захисту також стануть у пригоді жителям Покровська, допомагаючи забезпечувати їхню безпеку в умовах конфлікту.

Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем, висловили подяку колегам з Авдіївки за надану допомогу. Вони підкреслили, що попри загострення безпекової ситуації та наближення лінії фронту, комунальні служби міста продовжують гідно виконувати свої обов'язки, відновлюючи пошкоджені в результаті обстрілів житлові будинки місцевих жителів.

«Покровські комунальники впевнено тримають свій фронт робіт. Так, працювати в громаді стає все небезпечнішим, тож отримані засоби захисту, ці 55 бронежилетів, сьогодні дуже доречні і вкрай необхідні. Ми вдячні за цю підтримку у заходах зі збереження життя та здоров'я наших людей», – зауважив Сергій Добряк.