Недільний ранок став не добрим для жителів Покровська. По місту о 6.30 окупанти вдарили "Іскандерами". Про це повідомляють в поліції Донеччини. Осколкові поранення отримали дві жінки. Пошкоджено десятки будинків, учбові заклади, автомобілі.

Внаслідок обстрілу зруйновано підземний газопровід, у нього влучив ворожий снаряд , від чого сталося загоряння. Відновлювальні роботи тривають. Без газу залишається 1883 квартири.

В Покровській МВА додають: місцеві мешканці від учора отримують допомогу у вигляді будматеріалів. На місці обстрілу працює відповідна комісія, яка складає акти щодо обсягів зруйнованого майна та житла людей. 

КАБ -500 окупанти скинули на Курахове. Авіабомба розірвалась вдень у середмісті, впавши на житловий масив. Шістнадцятеро мирних громадян отримали тілесні ушкодження, серед них двоє дітей.  Наразі усі постраждалі знаходяться в лікарні.

Протягом доби дісталось від окупантів і Мирнограду. По місту ворог випустив 4 ракети, ймовірно, то були  С-300, - додають в Донецькій обласній прокуратурі. В епіцентрі обстрілу опинився густонаселений мікрорайон. Поранення отримали 3 людей.  Пошкоджені 12 багатоповерхівок, 13 приватних будинків та 2 заклади освіти. 

Авіаудар бомбою КАБ-100 ворог завдав по Миколаївці Покровського району. Також, за даними правоохоронців, протягом доби поранень зазанали 19 мирних мешканців.