Влітку діти, які належать до вразливих категорій, зможуть безкоштовно відпочити у таборі за програмою «єОздоровлення». Цього року її розширили – путівки отримає більше дітей, а табір можна буде обрати у різних областях.

Про це розповідає Міністерство соціальної політики. Там зазначають, що минулого року розглядалися тільки дитячі заклади, розташовані в карпатському регіоні, крім того, вони повинні були мати вищу категорію.

Наразі обрати табір можна у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях та в місті Києві.

• діти з інвалідністю, які виховуються в малозабезпечених сім’ях;

• діти з багатодітних малозабезпечених сімей.

Крім того, розраховувати на допомогу через програму «єОздоровлення» можна, якщо дитина в поточному році не отримувала путівки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, придбаної коштом державного або місцевого бюджету будь-якого рівня.

Подивитися, які заклади вже долучилися до програми, можна за посиланням. Цей перелік оновлюється. В минулому році, завдяки програмі, відпочити та оздоровитися змогли майже 2 тисячі дітей.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як в евакуації  працює покровський центр "Милосердя".