Внутрішньо переміщені підприємці можуть безкоштовно підвищити свої бізнес-навички завдяки новому курсу «Компас: рестарт і розвиток бізнесу». Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації України. 

«Навчання об'єднає українців, які хочуть перезапустити бізнес, побудувати стратегію розвитку власної справи та вдосконалити підприємницькі навички», сказано в повідомленні.

Курс призначений для представників мікро-, малого та середнього бізнесу, а також самозайнятих осіб, які мають статус ВПО.

Програма навчання складається з 12 освітніх модулів, які охоплюють такі теми, як планування бізнесу, автоматизація управлінських процесів і фінансовий менеджмент. Учасники також матимуть змогу отримати фідбек від менторів, взяти участь у нетворкінгу, обмінятися досвідом з іншими підприємцями та отримати сертифікат про проходження навчання.

Навчання проводитиметься переважно онлайн, але деякі зустрічі відбуватимуться очно. Початок курсу запланований на 11 липня, а заявки на участь приймаються до 30 червня. Більше інформації та форму для подання заявок можна знайти за посиланням на офіційному сайті.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що частина ВПО в Україні має можливість отримати пільговий кредит на купівлю житла за мінімальною ставкою