Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська ТГ регулярно отримує допомогу через Гуманітарний штаб. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Днями в соціальному просторі «Незламний Покровськ» відбулася важлива подія для мешканців Покровської ТГ, які були змушені переселитися до Дніпра через бойові дії. Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF), переселенці отримали продовольчу допомогу у вигляді продуктових наборів. Ця підтримка є надзвичайно важливою для тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

«Покровська МВА висловлює щиру подяку засновнику фонду GEM Майклу Каппоні, операційному директору Андрію Негричу та координаторам Олександру Капітоненку й Роману Косилу за їхню вагому підтримку переселенців з Покровської ТГ. Завдяки їхнім зусиллям люди, що були змушені покинути рідні домівки, не залишаються без допомоги та уваги», – підкреслили в адміністрації.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що внутрішньо переміщені особи з Покровської громади можуть отримати гуманітарну допомогу у Дніпрі