Благодійна організація «За мирне небо» забезпечила 111 домогосподарств дровами. Про це повідомили кореспонденти ТК «Орбіта». 

Управління соціального захисту населення активно співпрацює з різними благодійними організаціями, допомогають жителям Покровської громади. Нещодавно до підтримки приєдналась БО «За мирне небо», що взялась забезпечити вразливі верстви населення дровами.

«На сьогодні в нас є організація "За мирне небо", яка забезпечує вразливі верстви населення нашої громади, дровами й за потреби це можуть бути буржуйки та речові набори у вигляді ковдр. Ми дуже вдячні благодійній організації "За мирне небо" і надалі сподіваємося на плідну співпрацю», – подякувала начальниця аналітичного відділу УСЗН Тетяна Колесникова.

Благодійна організація надає по 4 кубометри дров на одне домогосподарство. Така поміч є надзвичайно вагомою, особливо для малозабезпечених верств населення. 

«Оскільки кінець березня і квітень ще холодні, то будемо ще опалювати житло дровами. Взагалі на зиму потрібно близько п'яти кубів дров. Така допомога – це дуже велика поміч. Дрова дорогі, самі б ми не купили», – розповідає покровчанка Валентина Василівна.

Благодійна організація «За мирне небо» працює на Херсонщині, Харківщині, Донеччині, надаючи допомогу місцевому населенню не тільки дровами, а й іншою необхідною підтримкою.

«Наша організація займається не тільки доставленням дров, а й встановленням буржуйок, робимо покрівлю людям, які постраждали при обстрілах, робимо вікна. Працюємо в різних областях», – каже волонтер Іван Рункевич.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в Новогродівській громаді жителі отримують сертифікати на відновлення житла.