1000 наборів особистої гігієни для евакуйованих отримав Покровськ у якості гуманітарної допомоги від благодійного фонду «LUkraine». 

Як зазначили у МВА, 500 наборів призначені для жінок, стільки ж – для чоловіків. Кожен набір містить засоби особистої гігієни, гумові капці та спідню білизну.


"Головна місія нашого фонду – опіка людьми, які опинилися в обставинах, коли вони потребують підтримки та допомоги. Ми надаємо ці набори, щоб закрити базові потреби евакуйованих», – розповіла координаторка місії евакуації БФ «LUkraine» Ірина Мірошниченко.


За словами представниці шелтеру для ВПО Світлана Савченко, ця гуманітарна допомога стала важливим кроком у забезпеченні першочергових потреб переселенців.

«Дякую міжнародному благодійному фонду, представники якого відгукнулися на наші прохання допомогти людям, яких вивозять з гарячих точок. Вони кидають власні домівки та виїжджають майже без речей першої потреби. Не в усіх є можливість собі щось придбати. Тому ще раз велика дяка за набори для евакуйованих. З такою підтримкою нас дійсно не побороти», – додає С. Савченко.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській громаді триває прийом заявок на безкоштовне отримання деревини.