12 квітня в результаті ворожої атаки по Карлівці Покровського району було пошкоджено греблю водосховища. Через це населені пункти західної частини області залишилися без води. Таку інформацію надали в Донецькій обласній адміністрації.

Для налагодження водопостачання Покровська та Мирнограда, а також прилеглих населених пунктів опрацьовується питання пошуку альтернативних джерел на заміну Карлівського.

"Сьогодні під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Юрія Винокурова відбулась нарада щодо ситуації, яка склалася внаслідок руйнування греблі Карлівського водосховища. Участь у заході взяли керівники військових адміністрацій, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та КП "Компанія "Вода Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Також в ОДА зазначили, що наразі для вирішення цієї проблеми залучено допомогу Міжнародного Комітету Червоного Хреста України.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Покровську оновили графік подачі води. 23 квітня «Вода Донбасу» займатиметься технологічними роботами на водогонах.