Протягом останньої доби, 24 квітня, російські війська провели 1889 атак по Україні, застосувавши ракети, реактивні системи залпового вогню, артилерію, та дрони. В результаті атак постраждали 11 населених пунктів, включаючи Гірник, Добропілля, Красногорівку, Курахове, Покровськ, Торецьк, Часів Яр, та села Галицинівка, Лисівка, Острівське, Соловйове. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Загалом було пошкоджено 17 цивільних об’єктів, включаючи 8 житлових будинків, комунальні підприємства, адмінбудівлю, магазин, та інші соціальні об’єкти. 

У Покровську три ракети з ЗРК «С-300» пошкодили соціальну споруду, однак без жертв. В Добропіллі від обстрілів поранено двох цивільних, а також пошкоджено комунальні підприємства, адмінбудівлю, та автомобіль.

В Красногорівці та Соловйовому від артилерійських обстрілів постраждали дві особи.

У Галицинівці дрон скинув бойову частину РПГ-7, внаслідок чого було зруйновано 6 приватних будинків та магазин.

Лисівку атакували з систем «Ураган», пошкодивши приватну оселю, а в Торецьку також пошкоджено один будинок.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

За допомогою поліції було евакуйовано ще 146 осіб, у тому числі 22 дитини. З початку обов'язкової евакуації вивезено 157,525 особи, з них 18,555 дитини і 6,464 людини з інвалідністю.