За добу війська рф завдали 2 723 удари по лінії фронту та житловому сектору Донеччини. Ворог накрив вогнем 13 населених пунктів: міста Дружківка, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Торецьк, Часів Яр, селища Новоекономічне, Удачне, села Малинівка, Маркове, Ставки. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Пошкоджено 30 цивільних об’єктів - 12 житлових будинків, підприємства, морг, автомобілі, сільгосптехніку, критичну інфраструктуру.

Покровськ і Новоекономічне. У Покровську пошкоджено приватний будинок; у Новоекономічному постраждав промисловий об’єкт.

Мирноград. П’ять ударів, включно з бомбовими та артилерійськими, пошкодили три приватні оселі, морг і підприємство.

Удачне. Дві керовані авіабомби «УМПБ Д-30СН» спричинили поранення двох цивільних, пошкодження приватного будинку, автомобіля та об’єктів критичної інфраструктури.

Малинівка. В результаті удару двома бомбами «ФАБ-250» поранено трьох людей; постраждало фермерське господарство.

Костянтинівка. Артилерійський обстріл міста призвів до поранень трьох осіб, пошкодження трьох багатоквартирних будинків, двох цивільних автомобілів та електромереж.

Торецьк і Часовий Яр. В обох місцях поранено по одній людині внаслідок артилерійських обстрілів.

Дружківка. Чотири бомби «УМПБ Д-30СН» завдали значних руйнувань на території одного з підприємств.

Лиман. Обстріли з РСЗВ «Ураган» і ракетні удари пошкодили житлові будинки, залізничну колію, автомобіль і газопровід.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 730 людей, з них 83 дитини. З початку обов’язкової евакуації – 285 564 особи, серед них 33 713 – діти, 8 267 - люди з інвалідністю.