Юні футболісти «Давай, грай!» з Донеччини відвідали фінал Ліги чемпіонів у Лондоні. Подорож організували FC SHAKHTAR та Shakhtar Social Foundation за підтримки партнерів з UEFA Foundation for Children.

Діти, які відвідали головну футбольну подію року, – переселенці з Донецька, Бахмуту, Горлівки, Макіївки та мешканець Добропілля.

Протягом кількох днів в Англії юні футболісти відвідали екскурсію Лондоном та місцевими музеями, пограли у футбол і побували на вирішальній грі Ліги Чемпіонів. Символічно, що матч відбувся у Міжнародний день захисту дітей.

1 червня мільйони футбольних фанатів захоплено спостерігали за фіналом Ліги чемпіонів УЄФА. Лише небагатьом з них пощастило побачити перемогу мадридського «Реалу» над дортмундською "Боруссією" з трибун стадіону "Вемблі". Серед цих вболівальників були школярі з Донеччини.

"«Шахтар» продовжує підтримувати українських дітей під час повномасштабної війни в країні і робити все можливе, аби подарувати їм радісні емоції та незабутні враження", - йдеться в повідомленні. 

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як юні футболісти з Покровська перемогли на Всеукраїнському турнірі.