Ворожу півторатонну авіабомбу ФАБ-1500 вилучили та знищили піротехніки в місті Селидове, повідомляють в ДСНС. Бомба впала на відкритій території в приватному житловому секторі та не здетонувала.

"Варто зазначити, що при вибуху цього типу бомб уламки можуть вразити на відстані до 500 метрів. Для того, щоб убезпечити місцеве населення під час проведення робіт, працівники ДСНС спільно з співробітниками Національної поліції провели оповіщення людей",  - йдеться в повідомленні.

Небезпечний боєприпас був вилучений піротехніками та знищений у спеціальному місці.Напередодні окупанти вдарили по Селидовому ще й плануючою бомбою «УМПБ -Д30СМ», поцілили біля багатоквартирного будинку. Про це інформують в поліції Донеччини.

Поранень зазнала жінка 1953 року народження, першу допомогу їй надали парамедики поліції. Після цього жінку на автомобілі швидкої медичної допомоги було транспортовано до лікувального закладу.

Внаслідок обстрілу пошкоджено 8 багатоквартирних будинків, заклад освіти, дві адмінбудівлі та лінію електропередач. Також було знеструмлено водонасосну станцію, без води залишились понад 12 тисяч абонентів.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що надзвичайники в Костянтинівці знешкодили авіабомбу. Снаряд влучив у приватний житловий будинок та не розірвався.

Піротехніки Державної Служби Надзвичайних Ситуацій  вилучили небезпечний боєприпас та знищили його на спеціальному підривному майданчику.