Український ветеранський фонд, Lobby X, та ІТ-компанія SoftServe запустили безоплатний курс «Основи роботи з базами даних» для ветеранів, ветеранок, військовослужбовців та їх родин. Програма, яка включає вивчення систем управління базами даних, написання SQL-запитів і розробки баз даних, має на меті допомогти учасникам знайти нові можливості у цивільному житті та ІТ-індустрії. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

За словами виконуючої обов'язки виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Руслани Величко-Трифонюк, курс є частиною ширшої ініціативи забезпечення ветеранів навичками, які можуть сприяти їх професійному розвитку та адаптації. Навчання включатиме також вивчення soft skills та поради щодо підготовки резюме та пошуку роботи.

Заняття проходитимуть онлайн на платформі Zoom по понеділках та четвергах з 18:00 до 20:00, починаючи з 9 липня і триватиме 8 тижнів. Учасники, які успішно завершать курс, отримають сертифікат, заповнивши форму.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Уряд України оновив умови надання безоплатної стоматологічної допомоги військовослужбовцям, розширивши спектр послуг, що включають планове зубопротезування