Протягом доби в нашому регіоні внаслідок обстрілів поранень зазнали 2 людини. Про це повідомляють в поліції Донецької області.

Під ворожим вогнем опинився Покровський район. Противник атакував Мирноград  чотирма ракетами із ЗРК «С-300» . Відомо про руйнування двох багатоквартирних будинків, підприємства, адмінбудівлі, котельні, складу. Цивільні не постраждали.

Красногорівка зазнала авіаудару. 1 житель отримав поранення. Пошкоджено будинок.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Очеретиному поранено цивільну особу, руйнувань зазнав будинок.

По Костянтинівці ворожа армія  вдарила з РСЗВ «Ураган». Пошкоджено 8 приватних будинків, гараж, господарча споруда. Попередньо – без постраждалих.

З артилерії окупанти били по Торецьку. Снаряди влучили в приватну оселю.

За добу поліцейські зафіксували 1608 ворожих обстрілів. Ворог атакував житловий сектор з авіації, ЗРК «С-300», артилерії.


Пошкоджено 20 цивільних об’єктів – 13 житлових будинків, адмінбудівля, підприємство, склад, котельня, гараж, ЛЕП.

 В Генштабі ЗСУ зазначають, що на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 32 атаки в районах населених пунктів Семенівка, Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Уманське, Яснобродівка, Невельське та Олександропіль Донецької області.

 На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.