Ворожі війська протягом доби атакували 12 насалених пунктів в нашому регіоні. Як повідомляють в поліції Донецької області, ворог гатив  авіабомбами, ракетами, реактивними системами залпового вогню та артилерією.

З РСЗВ «Ураган» противник  вдарив по Малинівці Покровського району, є руйнування на території агропідприємства.


"Внаслідок артилерійського обстрілу зазнав поранень 46-річний житель Красногорівки, пошкоджено багатоквартирний будинок. У Селидовому чотирма ракетами із ЗРК «С-300» пошкоджено підприємство" , - йдеться в повідомленні.

Дві керовані авіабомби «КАБ-100» ворог скинув на Багатир Великоновосілківської громади – пошкодила 24 приватних оселі та авто.

За 11 квітня внаслідок обстрілів Донеччини пошкоджено 39 цивільних об’єктів – 29 житлових будинків, підприємства, магазин, автомобіль, залізнична колія.


За даними Генштабу, на Авдіївському напрямку, українські воїни відбили 7 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Уманське, Первомайське та Нетайлове Донецької області.

Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 26 разів намагався прорвати оборону українських військ.