Учора ворожа армія вдарила по місту Костянтинтинівка керованою авіабомбою КАБ-500. За інформацією поліції Донецької області,  внаслідок вибуху отримали поранення двоє цивільних мешканців – 43-річний чоловік і 76-річна жінка, їх травмувало склом. Першу допомогу людям надали поліцейські - парамедики.

Руйнувань зазнали 38 приватних осель і 2 багатоквартирних будинки, медзаклад, котельня, 5 цивільних авто, перебито електромережу.

На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. Поліцейські обійшли кожен будинок і задокументували  пошкодження.

Також, ми повідомляли, що піротехніки ДСНС знищили авіабомбу ФАБ-500, яку авіація окупанта скинула на житловий сектор м. Костянтинівка.

Через загострення безпекової ситуації мешканців регіону закликають евакуюватися. За данними Донецької ОВА, з початку повномасштабного вторгнення силами органів влади усіх рівнів, а також добровольчих формувань та волонтерів евакуйовано близько 1 370 000 осіб цивільного населення, з них більш ніж 164 080 дітей та близько 42 990 осіб з інвалідністю.