Підприємниця та дружина військового Дарина Трач отримала грант від держави та відкрила кав’ярню у Кривому Розі. Про це повідомляє сайт Veteran.com.ua.

«Сказати, що мені не було страшно – це збрехати. Відкривати кафе – це великий ризик, адже воно не застраховане від прильотів, і в такому разі ніхто не скасує грантові зобов’язання, - розповідає Дарина. – Адже кошти, які дає держава, потрібно повернути за три роки у вигляді податків, сплачених за найнятих працівників. Та ми відкрилися на свій страх и ризик, і сподіваюся, що завдяки нашим захисникам все буде добре і ми не побачимо на цьому місці руїн». 

Поки тато двох дітей – Богдани та Софії бореться зі справжнім злом на фронті, дівчата дивляться фільми про Гаррі Поттера, вірять в те, що добро обов’язково перемагає, дива існують, а близькі – завжди поруч, навіть якщо їх відділяють сотні кілометрів.

Дарина облаштувала власне кафе в стилі улюбленого фільму своїх дітей – тому там є чаклунські десерти, літаючи мітли та навіть платформа дев’ять і три чверті.

Магію в реальному світі, в якому є війна, повітряні тривоги та ракетні обстріли, для них та для всіх навколо створює мама. 


Як за допомогою винахідливості та наполегливої праці створити експрес, який переносить у казку - читайте на  сайті veteran.com.ua.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як ветеранам оформити субсидію за спрощеною процедурою