8 вересня ворог у Покровську, через ворожий обстріл житлового сектору, виникли пожежі у двох житлових будинках, газопроводі та господарчій споруді. Рятувальники 51-ї державної пожежно-рятувальної частини оперативно зупинили вогонь на площі 178 кв. м. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

Telegram-канал «Типовий Покровськ» опублікував відео пожежі у районі «Собачевка». 

Загалом, минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 42 пожежі, 8 з яких виникли через ворожі обстріли. 

8 вересня ворог у Покровську, через ворожий обстріл житлового сектору, виникли пожежі у двох житлових будинках, господарчій споруді та автомобілі. Рятувальники 51-ї державної пожежно-рятувальної частини оперативно зупинили вогонь на площі 178 кв. м.

Також ворог завдав удару по місту Костянтинівка, в результаті чого в одному з підприємств міста сталася пожежа. Рятувальники з 16-го державного пожежно-рятувального загону швидко прибули на місце події та ліквідували вогонь, що охопив покрівлю та конструктивні елементи будівлі на площі 200 кв. м.


Того ж дня Курахове, розташоване в Покровському районі, також постраждало від масованого обстрілу. Рятувальники з Курахівського гарнізону ефективно впорались з пожежею на території чотирьох приватних домоволодінь, де загорілися два житлові будинки та дві господарчі споруди на площі 160 кв. м.

Під час повторного обстрілу Курахове зазнало ще більших руйнувань — загорілися 7 житлових будинків та 7 господарчих споруд. Надзвичайники успішно ліквідували пожежі на загальній площі 490 кв. м.

Крім того, за минулу добу вогнеборці ліквідували 28 пожеж сухої трави, з яких 2 виникли в результаті обстрілів. Внаслідок цих займань вогнем було знищено понад 44 га сухої рослинності.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про наслідки обстрілу Покровська за добу.