Протягом 19 жовтня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання у 50 населених пунктах області, повернувши світло для 9 083 родин. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Попри постійні обстріли, включаючи авіаційні, ракетні та артилерійські удари, енергетики продовжують працювати. Через бойові дії часто пошкоджуються мережі й обладнання, і фахівці не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію. Відновлення електропостачання здійснюється одразу після отримання дозволу на проведення робіт від Збройних Сил України.

Енергетики ДТЕК Донецькі електромережі працюють вже 970 добу безперервно, відновлюючи обладнання та лінії, як тільки це стає можливим.

У разі відсутності електроенергії, можна повідомити через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі або сторінку компанії у Facebook. Також доступний кол-центр за номером +38 (093/096/099) 450 0 473, хоча очікування може бути довшим через велику кількість дзвінків.