Враховуючи терміни просування російської армії, у жителів Покровська є тиждень-два на евакуацію, поки це можливо ще зробити у спокійному режимі. Про це в ефірі Радіо Свобода сказав начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Наразі у Покровську працюють усі сервіси та служби. Але начальник МВА прогнозує, що вже невдовзі їхню роботу доведеться припиняти.

«На сьогодні поки що в Покровську працює все, всі сервіси, повністю. Тобто, і вода, і електрика, і газ, і комунальний транспорт їздить. І магазин, ринки, банки, суд, ДМС, ЦНАП. Поки що працює все. Але ми розуміємо, що тиждень там буде згортатися потихеньку», – розповів Добряк.

За інформацією Сергія Добряка, темпи евакуації з Покровська збільшились – щодня виїжджає 500-600 людей. Приблизно 60 відсотків жителів виїжджають з Покровська самотужки, власним транспортом.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, в Покровській громаді представники КП «Муніципальна служба правопорядку» обходять будинки, аби попередити жителів про наближення фронту та рекомендують евакуюватися.